Потужні лікувальні властивості соків зі звичайних овочів.
Лікувальні соки зі спаржі, квасолі, томатів, хрону, щавлю, цикорію. Численні корисні та лікувальні властивості соків зі звичайних овочів.


Карпатський сік спаржі.

Сік спаржі дуже ефективний як сечогінний засіб, курортною медициною Карпат рекомендується змішувати його з морквяним соком, оскільки він може мати сильну реакцію на нирки, якщо пити його окремо. Сік спаржі дуже ефективний при ниркових захворюваннях та при відновленні хворих залоз. При малокрів'ї та діабеті цей сік корисний разом з іншими соками, призначений для лікування цих захворювань.
Оскільки цей сік сприяє розпаду кристалів щавлевої кислоти в нирках та у всій кишковій системі, то він корисний при ревматизмі, невриті та т.п. Причиною ревматизму є, звичайно, продукти травлення, що виходять при вживанні м'яса та м'ясних продуктів, що утворюють велику кількість сечовини. Постійне вживання тваринних продуктів перевантажує нирки та інші органи виділення, в результаті чого все менша кількість сечової кислоти виділяється з організму та відповідно більша його кількість поглинається м'язами. Наслідком цього є ревматизм. Такий стан - одна з причин захворювання передміхурової залози. В цьому випадку сік спаржі разом з огірковим та морквяним добре допомагає.


Читайте також:

Натуральні соки у Карпатах називають напоями довголіття

Карпатські лікувальні соки зі звичайних овочів. Лікувальні властивості

Сокотерапія Карпат. Лікування овочевими та фруктовими соками

Буряковий сік, сік селері, спаржі. Карпатські цілющі соки

Яблуко, лимон. Сік який очищає від шлаків, отрут та важких металів


Карпатський сік стручкової квасолі.

Сік цей особливо корисний діабетикам. Діабет є хворобою, викликаною неправильним харчуванням, а саме, надмірним вживанням концентрованих крохмалів та цукрів. Визнано, що ін'єкції інсуліну не є лікуванням цієї хвороби. Діабет - не спадкова хвороба, а може бути викликана вживанням великої кількості вуглеводів. Новими дослідженнями в Європі встановлено, що, що сік стручкової квасолі та брюссельської капусти містить елементи, що забезпечують нормальне виділення інсуліну для утримання травних органів людини.


Карпатський томатний сік.

Свіжий сирий томатний сік - один із самих корисних соків, що мають лужну реакцію, за умови, якщо при цьому не присутні концентровані цукор і крохмаль, в іншому випадку, реакція буде визначено кислою. Помідори містять досить високий відсоток лимонної та яблучної кислот, а також деякий відсоток щавлевої кислоти. Ці кислоти дуже корисні та необхідні при обмінних процесах організму, якщо вони перебувають в органічному вигляді. Якщо помідори варяться або консервуються, то ці кислоти стають неорганічними, та як такі шкідливі для організму. В деяких випадках утворення каменів у нирках та сечовому міхурі є прямим наслідком вживання варених або консервованих томатів або їх соків, особливо у поєднанні з крохмалем та цукром.
Томатний сік добре стимулює утворення шлункового соку, покращує діяльність серця. Випиваючи склянку соку, ви забезпечуєте половину добової потреби у вітамінах А та С.
У Карпатах цей сік часто використовують у суміші з соком яблук, гарбуза та лимона (2:4:2:1), особливо, коли потрібно схуднути.


Карпатський сік хрону.

У Карпатах не використовують сік хрону у чистому вигляді, бо в такі формі  його ефірні олії дуже сильні, тому рекомендується застосовувати хрін у вигляді кашки з додаванням лимонного соку два рази на день по пів чайної ложки натщесерце. Така суміш допомагає розкладанню слизу в місцях її накопичення без пошкодження слизової оболонки. Крім того, кашка хрону з лимонним соком є сильним сечогінним засобом, особливо цінним при набряках та водянці. Як правило, найбільш задовільні результати виходять при вживанні кашки хрону у співвідношенні: суміш 2-3 лимонів (соку) 150 г хрону.


Карпатський сік цикорію (ендівія).

Цикорій має поживні речовини, які регулярно потребує оптична система ока людини. Додаючи до цього соку сік моркви, петрушки, селери, ми живимо м'язову систему ока, що дає дивовижні результати відновлення дефектів зору. 250-500 мл суміші такого соку щодня часто відновлює зір до нормального протягом декількох днів або тижнів, та в багатьох випадках усуває необхідність носити окуляри.


Карпатський щавлевий сік.

Сік щавлю чудово допомагає при відновленні млявості кишок. Цей овоч багатий оксалатом калію, який дуже цінний для людського організму у його природньому органічному стані. Ніколи не слід вживати щавель з вареному вигляді. Щавель містить особливо велику кількість заліза та магнію, які постійно потребує наша кров, також містить величезну кількість очисних елементів – а саме фосфору, магнію, кремнію, сірки, мінерали які необхідні всім частинам організму, від голови до ніг. Сукупність цих елементів робить щавлевий сік дуже цінним для живлення усіх залоз та органів людського тіла.

 

УВАГА!
БЕЗКОНТРОЛЬНЕ ЗАСТОСУВАННЯ БУДЬ-ЯКИХ ЛІКІВ НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ЗДОРОВ'Я!
Не зловживайте будь-якими засобами лікування, у тому числі засобами і рецептами народної медицини.
Незважаючи на простоту і натуральне походження компонентів рецептури народної медицини, вони теж небезпечні у разі безконтрольного вживання, застосування!
Завжди пам'ятайте про необхідність консультацій з профільним лікарем, перед початком і в процесі процедури лікування!