Дзяма. Древній автентичний рецепт мовою оригіналу.
Дзяма. Стародавні народні рецепти Карпат мовою оригіналу. Прості, та дуже корисні рецепти карпатської народної кухні.
Автентичний рецепт. Дзяма
Наливаєме в горниць Зл. студеної води і кладеме добре промитоє буженоє м'ясо. Вариме на сильному огньови на шпорі.
Шум періодично знімаєме.
Кой поливка закипить, збавляєме огинь. Мечеме нарізану морковку, королабу, цибулю, чеснок. Солиме і вариме.
Чиниме заправку: збиваєме яйця, додаєме муку і сметану. Ісю мачанку заливаєме у киплячу дзяму і мішаєме.
Заправляєме оцтом тай чорнов меленов паприґов.
Ми будемо раді бачити вас у наших інтернет-спільнотах. Підписуйтесь на новини нашого сайту |
води і кладеме добре промитоє буженоє м'ясо. Вариме на сильному огньови на шпорі. Шум періодично знімаєме.
Кой поливка закипить, збавляєме огинь. Мечеме нарізану морковку, королабу, цибулю, чеснок. Солиме і вариме.
Чиниме заправку: збиваєме яйця, додаєме муку і сметану. Ісю мачанку заливаєме у киплячу дзяму і мішаєме.
Заправляєме оцтом тай чорнов меленов паприґов.
Дзяма, чинит мужáм велику чоловічу силу, а женам забаву аж до раня!!!
Iнгредієнти рецепту - карпатська дзяма:
бужена свинина |
750 г |
шинка (копчена свинина) |
петрушка |
60 г |
свіжа петрушка, корінь, зелень |
морковка |
75 г |
морква |
цибуля |
150 г |
цибуля |
королаба |
125 г |
кольрабі |
чеснок |
25 г |
часник |
яйця |
2 шт |
яйця |
мука |
4 ст.л |
мука |
сметана |
6 ст.л |
сметана |
оцет |
30 мл |
оцет |
сіль, попер |
за смаком |
сіль, перець |
Карпатська дзяма. Спосіб приготування:
Дзяма - це густий, ситний і дуже корисний суп з простих продуктів харчування.
Крем - суп, або суп - пюре дзяма.
Наливаємо в каструлю Зл. холодної води і кладемо добре промите копчене м'ясо. Варимо на сильному вогні. Накип періодично знімаємо. Оскільки рецепт дзямы содержить велику кількість білків, вітамінів, а також свіжий корінь петрушки, де корінь петрушки - це потужний чоловічий афродизіак.
Коли бульйон закипить, зменшуємо вогонь. Кидаємо нарізану кружечками моркву, кольрабі, цибулю, часник. Солимо і варимо.
Робимо заправку: збиваємо яйця, додаємо муку і сметану. Цю масу заливаємо у дзяму що кипить.
Заправляємо оцтом і чорним меленим перцем.
Дзяма дуже корисна для стимуляції чоловічої потенції.
Смачного!
Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я і казкового відпочинку в Карпатах!
Пам'ятайте! – здоров'я не можна купити, ним можна тільки розплатитися!