Карпатський гуляш зі свинини з паприкою і зеленим горошком. Карпатські рецепти. Швидкі рецепти карпатської кухні в мультиварці.
Гуляш нашвидкуруч зі свинини з паприкою і зеленим горошком. Час приготування 10хв.


Інгредієнти:


800 г молодої свинини
15 г вершкового масла
1 ст. ложка оливкової олії
1 цибулина
1 гілочка чебрецю
1 мелена паприка
1 банка зеленого горошку з морквою
8 листочків шавлії


Приготування:


1. Посоліть і поперчіть свинину, посипте паприкою. У режимі "підсмажування" обсмажте гуляш на оливковій олії й вершковому маслі.
2. Коли свинина отримає золотистий колір, додайте подрібнену цибулю і чебрець додайте зелений горошок з морквою і з шавлією. Накрийте кришкою. Готуйте в режимі "високий тиск" протягом 10 хвилин.


Порада:
Замість свинини можна взяти м'ясо кролика або телятину.