Риба тушкована в білому вині. Рецепт карпатської народної кухні.
Прості карпатські рецепти для Великого Посту, дієтичні, пісні, але смачні, поживні та корисні страви карпатської національної кухні з риби.


Порційність:

кількість порцій: 4 порції.


Інгредієнти:

філе форелі, білуги або осетра 800 г
вино сухе біле 500 г
масло вершкове 50 г
лимон 1 шт.


Приготування:

1. Очистіть рибне філе, знявши шкіру - наріжте порційними шматками.
2. Філе залийте вином так щоб філе риби покрило вином наполовину, додайте вершкове масло.
3. Лимон розрізати на часточки і, видаливши кісточки, додайте до риби. Тушкуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності.
4. При подачі на стіл посипте рибу перцем, оформіть зеленню, гарніруйте відварною броколі, картопляним пюре, або молодою відварною картоплею.

Смачного!
Та чарівного відпочинку в Карпатах!