Тушкована червона квасоля в олії нашвидкуруч.  Карпатські рецепти. Швидкі рецепти карпатської кухні в мультиварці.  Час приготування 23хв.


Тушкована червона квасоля в олії, час приготування 23хв.


Інгредієнти:

4 склянки вимоченої червоної квасолі
150 г оливкової олії
400 г подрібненої цибулі
6 подрібнених зубчиків часнику
100 г томатної пасти
сіль і перець за смаком.


Приготування:

помістіть оливкову олію, цибулю і часник в мультиварку й обсмажуйте протягом 3 хвилин в режимі "підсмажування" додайте підсушену (після замочування) червону квасолю, томатну пасту, і залийте водою. Закрийте кришку і готуйте в режимі “високий тиск” протягом 23 хвилин. Відкрийте кришку, приправте спеціями за смаком, дайте настоятися протягом 3 хв. Блюдо можна подавати.