Карпатська журавлина. Унікальні корисні й лікувальні властивості.
Унікальне творіння природи журавлина відноситься до природних антибіотиків. Ця карпатська ягода володіє величезним спектром лікувальних властивостей. Вона покращує апетит і травлення. Працює як профілактика ракових захворювань. При регулярному вживанні цієї ягоди знижується рівень "поганого" холестерину в крові. Журавлина розріджує кров, знижує артеріальний тиск. Напої з карпатської журавлини добре втамовують спрагу, мають жарознижувальну дію та знижують інтоксикацію. Свіжі ягоди корисні для зміцнення ясен.

Ми будемо раді бачити вас у наших інтернет-спільнотах. Підписуйтесь на новини нашого сайту

Карпатська журавлина містить потужні антиоксиданти.

В Карпатах журавлину з медом приймають при ангіні. Журавлина корисна при занепаді сил, авітамінозі, захворюваннях і інфекціях сечостатевої системи, оскільки вона має сечогінну, протимікробну дію. Нормалізує обмінні процеси в організмі й має протизапальні властивості. Допомагає при нападах кашлю, при бронхітах. Журавлинний морс покращує роботу мозку, знижує втому, покращує працездатність ... вражає, правда?


А ціна питання невелика, можна самостійно зібрати й заготовити в Карпатах ці унікальні природні ліки.

У наступних статтях ми розповімо, як правильно зібрати й зберегти сировину, як приготувати цілющі відвари, настої та мазі, навчимо все це грамотно застосовувати.
Підписуйтесь на новини нашого сайту і будьте здорові будьте здорові!
Карпатська журавлина надзвичайно поширена в горах Карпат. Дикі її різновиди здавна збирають на болотах, в карпатських лісах. В даний час багато садівників вирощують її й на своїх ділянках. Використання цієї ягоди повсюдно приносить користь людині.


Читайте також:

Карпатська журавлина. Карпатські цілющі рецепти

Карпатська журавлина лісова аптека Карпат

Чорниця і журавлина. Стародавні природні цілителі Карпат

Белладонна. Увага отрута! Отруйні ягоди Карпат


Офіційна і народна медицина Карпат стверджує:

вживання в їжу ягід журавлини покращує апетит. Покращує травлення. Вживають журавлину для профілактики ракових захворювань. При регулярному вживанні журавлини знижується рівень "поганого" холестерину в крові, що запобігає ризику розвитку атеросклерозу. Журавлина знижує холестерин і тим самим перешкоджає утворенню бляшок і тромбів в судинах. Журавлина розріджує кров. При вживанні журавлини в їжу знижується артеріальний тиск. Напої з ягід журавлини добре втамовують спрагу, мають жарознижувальну дію.


Тому, в Карпатах,  напої, приготовані з ягід журавлини приймають при

високій температурі тіла, при грипі, при застуді. Напої з журавлини знижують інтоксикацію організму при застуді. Свіжі ягоди журавлини корисні для зміцнення ясен. Містить журавлина й антиоксиданти. Журавлина корисна при цинзі. Ягоди журавлини мають антимікробну дію. В Карпатах журавлину з медом приймають при ангіні. Журавлина корисна при занепаді сил, при авітамінозі. Корисна карпатська журавлина при захворюваннях і інфекціях сечостатевої системи. Журавлина має сечогінну, протимікробну дію. Журавлина нормалізує обмінні процеси в організмі.


Володіє карпатська ягода журавлина і протизапальною дією.  

Журавлиною і журавлинним соком лікують недокрів'я. Журавлина допомагає при нападах кашлю, при бронхітах. Завдяки вмісту вітаміну С, в журавлині її приймають при ослабленому імунітеті, при застуді. Причому за вмістом вітаміну С журавлина може зрівнятися з лимоном, апельсином і грейпфрутом. Приймають журавлину і напої з журавлини при циститі. Журавлинний морс покращує роботу мозку, знижує втому, покращує працездатність. Журавлина дуже корисна для жінок, її вживають під час менструації. Журавлина добре виводить шлаки, токсини, радіоактивні ізотопи з нашого організму. Журавлина зміцнює капіляри. Карпатська журавлина відноситься до потужних природних антибіотиків.