Антіонкологічне харчування, рекомендації курортної медицини Карпат.
Медики США спільно з дієтологами розробили раціон харчування, який спрямований на зниження ризику розвитку онкологічних захворювань. За словами фахівців, в щоденний раціон досить включати тільки кілька продуктів харчування, які захищають від виникнення злоякісних пухлин. В першу чергу, раціон необхідно збагатити свіжими томатами й томатним соком.
В ході численних досліджень на Заході було встановлено, що помідори є кращим продуктом для профілактики раку та інших захворювань. А на друге місце медики поставили капусту всіх сортів. Вона містить безліч корисних речовин, регулярне вживання капусти сприяє виробленню особливих ферментів, що блокують розвиток раку. Також капусту необхідно вживати в тому випадку, якщо ви часто готуєте смажені страви. У рейтинг потрапили абсолютно всі ягоди. Вони містять клітковину, вітамін C та інші унікальні речовини, що перешкоджають розвитку раку стравоходу, легенів, грудей і шкіри тощо. Також ягоди знімають запальні процеси в організмі.
У щоденний раціон обов'язково потрібно включити цільнозернові продукти. Вони містять біологічно активні речовини, що перешкоджають утворенню ракових пухлин. Також в рейтинг продуктів, що захищають від онкології, фахівці включили молоко, гриби, горіхи, цитрусові, моркву, гарбуз і каву.
Читайте також:
Карпатська національна кухня, страви, смаки, традиції
Кухня та кулінарні вподобання довгожителя карпатських гір
Основний закон харчування довгожителів Карпат
Мольфари Карпат про живу та мертву їжуМольфари Карпат про роль харчування в житті і здоров'я людини
Мольфари Карпат про цілюще та здорове харчування сучасної людини
Карпатська еротична кухня. Поради карпатських мольфарів
Їжа для камасутри, поради карпатських мольфарів